Munir El Haddadi ilmoitti viime viikolla Barcelonalle, ettei aio hyväksyä seuran jatkosopimustarjousta ja poistuu seurasta ilmaiseksi kesällä.

Munirin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä ja hyökkääjä on saanut neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaiheesta lähtien.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi Celta-ottelun alla Munirille, ettei aio peluuttaa hyökkääjää enää loppukauden aikana, koska hän ei suostunut jatkosopimustarjoukseen.

Munirin agentti Francisco Valdivieso kritisoi julkisesti Barcelonan toimintaa beIN Sportsin haastattelussa.

– Ennen Celta-ottelua päävalmentaja antoi Munirille yllätyksen. Hän sanoi aikovansa antaa peliaikaa rotaatiossa muille vähemmän peliaikaa saaneille pelaajille ja junioreille. Valverde sanoi Munirille myös, ettei aio ottaa häntä mukaan kokoonpanoon niin pitkään, kunnes Munir suostuisi uuteen sopimukseen.

Agentin mielestä Barcelonan seurajohto ja Valverde ovat pettäneet lupauksensa Muniria kohtaan.

– Barcelonan seurajohto ja päävalmentaja lupasivat kaikenmoista Munirille ennen kauden alkua. Nyt Munir on huomannut, että seura on pettänyt lupauksensa, eikä häntä käytetä ollenkaan, Valdivieso viittasi hyökkääjän olemattomaan peliaikaan.