Huom. Tämä artikkeli koskee pelin ensimmäistä puoliaikaa. Lue otteluraportti TÄSTÄ LINKISTÄ.

Real Madrid johtaa Barcelonaa La Ligassa 2-0, kun el Clásicon ensimmäinen jakso on pelattu.

Kotijoukkue siirtyi johtoon vajaan vartin kohdalla ensimmäisestä maalintekoyrityksestään. Federico Valverde puikkelehti Barcelonan keskikentän läpi ja tarjoili pallon oikealle laidalle Lucas Vázquezille. Espanjalaislaituri katsahti maalille ja lähetti matalan keskityksen Karim Benzemalle, joka ohjasi pallon ”takavasaralla” verkkoon.

Squawka

@Squawka
Karim Benzema has now scored in each of his last seven LaLiga games.

He just can’t stop scoring. 🤯

Los Blancosin toinen osuma syntyi hieman ennen puolen tunnin täyttymistä Toni Kroosin vapaapotkusta. Saksalaispelaajan laukaus otti ratkaisevan kimmokkeen Sergiño Destistä matkalla maaliin. Jordi Alba yritti vielä puskea pallon maaliviivalta pois, mutta peliväline meni hänen päästään verkkoon.

Ottelun voittaja siirtyy ainakin hetkellisesti La Ligan piikkipaikalle.