Real Madrid ja Barcelona ovat julkaisseet Twitter-tileillään illan pääosannäyttelijät eli avauskokoonpanonsa El Clásicoon. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.

Zinédine Zidane nosti Toni Kroosin jälleen avaukseen, vaikka tämä istui Manchester Cityä vastaan penkillä. Paikkaan vaihdossa saivat tällä kertaa tyytyä muun muassa Luka Modric ja Gareth Bale. Real Madridin hyökkäyspäässä häärivät Karim Benzeman ohella Isco ja Vinicius.

Pienestä loukkaantumisesta kärsinyt Jordi Alba on jo toipunut odotettua nopeammin pelikuntoon ja ottaa paikan vierasjoukkue Barcelonan avauksesta. Pienenä yllätyksenä voi pitää Samuel Umtitin paikkaa keskuspuolustuksessa Clement Lenglet’n sijaan. Penkille ovat jääneet myös Ivan Rakitic ja tuore hankinta Martin Braithwaite. Keskikenttäpelaajista kentälle pääsevät Arthur, Frenkie de Jong, Sergio Busquets ja Arturo Vidal.

Barcelonan ja koko kentän ykköstähti Lionel Messi tekee seurahistoriaa, sillä Messistä tulee eniten El Clásicoita Barcelonan paidassa pelannut pelaaja. Messi jättää taaksen Xavin.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
🙌 ¡Leo #Messi supera a Xavi como jugador del Barça con más clásicos disputados (4️⃣3️⃣)! 🐐