Mariano ei kammonnut Cristiano Ronaldon numeroa 7: ”Se on henkilökohtainen haaste”

© Kuva: Getty Images

Moni Real Madrid -kannattaja suorastaan järkyttyi, kun Lyonista siirtotakarajalla hankittu Mariano Díaz päätti valita pelinumerokseen numeron 7. Paitaa oli kantanut edellisillä kausilla muuan Cristiano Ronaldo ja aiemmin muun muassa Emilio Butragueñon ja Raúlin kaltaisia suuruuksia.

– Ai että painaako numerovalinta? Totta kai, painaa se paljonkin, Mariano totesi Partidazo Copen haastattelussa.

– Numero oli kuitenkin vapaana, pidän siitä ja otan sen henkilökohtaisena haasteena. Kukako numerovalintaa kysyi minulta? Esimerkiksi huoltaja, ja sanoin hänelle, että lipputiskille tulee numero 7.

– Luulen, että kuka tahansa olisi voinut valita saman numeron, mutta en tiedä, halusiko sitä joku. En usko, että se oli kenenkään uskalluksesta kiinni.

Realin oman kasvatin siirto Lyonista takaisin kotiin tapahtui todella nopeiden käänteiden jälkeen.

– Kuten tiedätte, kaikki kävi äkkiä. Oli mahtavaa, kun Madridista soitettiin ja sanottiin, että voisin palata. Sitä halusinkin, ja tässä sitä ollaan, Mariano hehkuttaa.

Julen (toim. huom. Realin valmentaja Julen Lopetegui) soitti minulle. Minulla ei ollut hänen numeroaan, enkä tiennyt, kuka soittaja oli. En odottanut puhelua lainkaan. Hän sanoi minulle, että ilahtuisi paluustani ja selitti minulle kaiken.

Mahdollisesti lauantai-iltana Bilbaossa debyyttinsä Lopeteguin ryhmässä tekevä Mariano kertoo, että perheessä on aina oltu Madridin kannattajia. Hän myös kertoo hauskan anekdootin perheenjäsenten nimistä.

– Isäni nimi on Mariano ja äitini Mariana. Isälläni on kuntosali ja äitini ei tällä hetkellä työskentele. Aiemmin hän oli aerobic-ohjaaja. Me koko perhe olemme Madridin kannattajia, ja ensimmäinen paita, jonka sain, oli Real Madridin paita.

Nuorempi Mariano on omaksunut vanhempiensa terveet elämäntavat myös muutoin.

– Alkoholia en juo koskaan. En pidä oluesta enkä viinistä. Olen maistanut niitä, mutten pidä niistä, enkä gin tonicista. Juon mieluummin Fantaa ja Nesteata. Yritän pitää itsestäni huolta.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää