25-vuotias Mariano teki keskiviikkona uransa ensimmäisen Mestarien liiga -maalin AS Roman verkkoon – ja vieläpä varsin komean sellaisen. Mariano ei ehtinyt olla kentällä kuin vajaat parikymmentä minuuttia, kunnes miehen laukaus painui Roman maalin takanurkkaan.

Lyonista takaisin vanhaan seuraansa Real Madridiin palannut Mariano oli varsin otettu Santiago Bernabéun kotiyleisöltä saamastaan vastaanotosta.

– Olen hyvin onnellinen debyytistäni kotikentällä Mestarien liigassa, sekä isosta voitosta mahtavaa vastustajaa vastaan, hyökkääjä hehkutti Movistarin haastattelussa AS:n mukaan.

– Olen todella iloinen tekemästäni maalista. Kiitos Marcelolle syötöstä ja pelikavereilleni työnteosta. Olen aina toivonut saavani kotiyleisöltä tällaisen vastaanoton, ja olen nyt hyvin kiitollinen.

[readmore from=Diaz-Mariano]

Mariano sai odottaa kauden ensiminuuttejaan jonkin aikaa, sillä Real Madridin kahdessa edellisessä syyskuun ottelussa hän sai istua koko pelin ajan vaihtopenkillä. Hermostuneeksi odottelu ei miestä kuitenkaan tehnyt.

– Ei lainkaan. Minulla oli pelihaluja, mutta ei mitään kiirettä. Halusin vain tehdä kovasti töitä, jotta saisin valmentajilta tilaisuuden, Mariano kertoo tuntemuksistaan.

– Henkilökohtaisia tavoitteita minulla ei ole, vaan päämääräni ovat joukkueen päämääriä: haluan voittaa Mestarien liigan ja kaikki mahdolliset pokaalit.

Kauden ensimmäinen El Clásico lähestyy. Lue, miten näet pelin ilmaiseksi livestream-lähetyksenä.