Barcelonan uusi laitapuolustaja Sergiño Dest odottaa innolla Mestarien liigan lohkovaiheen alkamista.

Yhdysvaltalainen Dest, 19, siirtyi Barcelonaan viime viikolla Ajaxista ja debytoi uudessa seurassaan pelaten La Ligassa vartin Sevillaa vastaan. Hän pelasi ensimmäist ottelunsa Mestarien liigassa jo Ajaxin paidassa, mutta hän ei malta odottaa, että pääsee pelaamaan Euroopan ykköskilpailussa Blaugranan riveissä.

Barcelona arvottiin Mestarien liigassa samaan lohkoon Ferencvárosin, Juventuksen ja Dynamo Kiovan kanssa. Barcelona ja Juventus ovat lohkon selkeät suosikit, ja jättiläisten kohtaamisia odotetaan jo sen takia, että Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo pääsevät pelaamaan taas vastakkain.

Messin ja Ronaldon henkilökohtainen taistelu teki Barcelonan ja Real Madridin kohtaamisista entistä mielenkiintoisempia, mutta Ronaldo siirtyi Los Blancosista Italiaan kaksi vuotta sitten. Kaksikkoa ei ole sen jälkeen nähty samaan aikaan kentällä.

– Meidän on voitettava se ottelu, sanoi Dest BeIN Sportsin haastattelussa.

– Siitä tulee erityinen hetki, kun pääsen pelaamaan Messin kanssa Ronaldoa vastaan.

Dest kertoi, että hänen sopeutumisensa Kataloniaan on sujunut hyvin. Hänen on kuitenkin totuteltava vielä siihen, että Messi saattaa tulla koska tahansa vastaan.

– On fantastista olla maailman isoimmassa seurassa. Tapasin jo Messin, ja se meni täydellisesti. Menin kuntosalille, ja Messi oli siellä. Se oli todella erityinen hetki.