Barcelona on alkanut epäröimään Memphis Depayn hankkimista kesken kauden, kertoo paikallislehti Diario Sport.

Lyonin 26-vuotiaalle tähtihyökkääjälle ei välttämättä löydy tilaa Ronald Koemanin tämän hetkisestä miehistöstä, minkä vuoksi seura aikoo tavoitella muita kohteita tammikuun siirtoikkunasta.

Koeman haluaisi yhä tuoda Depayn takaisin alaisuuteensa, mutta Pedrin vahva vire, Ousmané Dembélén paluu loukkaantumisesta, sekä Martin Braithwaiten lupaavat esitykset ovat kääntäneet Barcelonan katseet pois uuden hyökkääjän hankkimisesta.

Talvisiirtoa ei ole suljettu kokonaan pois, mutta seuran uusi ykkösprioriteetti on vahvistaa joukkueen alakertaa. Sportin mukaan Barcelona yrittää tuoda Eric Garcían jo tammikuussa Camp Noulle.

[readmore from=Barcelona]

Sekä García että Depay olisivat saatavilla ilmaiseksi ensi kesänä, mutta kaksikosta ensimmäinen olisi tarkoitus tuoda mahdollisimman pian joukkueeseen. Gerard Piqué on pitkään sivussa polvivamman vuoksi, minkä takia Garcíalle olisi saman tien käyttöä puolustuksen sydämessä.

19-vuotias toppari ei aio jatkaa sopimustaan Manchester Cityn kanssa, minkä takia englantilaisseura voi olla taivuteltavissa edulliseen talvisiirtoon. Hänen palkkakustannuksensa ovat myös pienemmät kuin Depayn, joka on puolestaan herättänyt kiinnostusta myös PSG:n ja Juventuksen riveissä.