Barcelonaan yhdistetty hyökkääjä Memphis Depay vaikuttaisi lähtevän Lyonista ensi vuonna.

Lehtitietojen mukaan Depaysta, 26, olisi tullut Barcelonan pelaaja tänä kesänä, jos Blaugrana olisi saanut myytyä Ousmane Dembélén.

Hollantilaiskärjen sopimus Lyonissa päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän on saatavilla ilman siirtokorvausta. Depay tietää, että hän on houkutteleva vaihtoehto useille seuroille sopimustilanteensa takia. Lyon ei voi enää tammikuussakaan pyytää hänestä kovin suuria summia, joten seuravaihdos on mahdollinen myös kauden puolivälissä.

– Olen 26-vuotias, eikä siirtoni maksa juuri mitään, kommentoi Depay ND De Stemille.

– Joten on odotettavissa, että seurat osoittavat minuun kiinnostusta. Pian on tammikuu. Pitää katsoa, miten asiat etenevät.

Depay myönsi aiemmin, että siirto Barcelonaan oli todella lähellä. Hän vakuuttaa kuitenkin keskittyneensä työhönsä Lyonissa siirtohässäkän keskellä.

– Kaikki oli sinettiä vaille valmis, jos totta puhutaan. Jotkin säännöt estivät sen [siirron] toteutumisen.

– Odotin vihreää valoa, mutta jatkoin harjoittelua. Ei minulla ollut puhelinta shortsien taskussa treenikentällä, naureskeli Depay.

Hän aloitti kauden todella vahvasti, mutta siirtoikkunan loppuhetkillä hän pelasi huomattavasti vähemmän. Depay toivoo tilanteen muuttuvan.

– Minua kaduttaa, että olen pelannut niin vähän Lyonissa viime viikkoina. Minusta tuntuu sen johtuneen siitä, että olin lähdössä.

Lähteet: Diario Sport, Goal