La Ligan ja muidenkin huippusarjojen siirtoikkuna sulkeutuu tänään. Barcelonaan on siirtynyt tässä siirtoikkunassa viisi uutta pelaajaa (Matheus Fernandes, Pedri, Trincão, Miralem Pjanic ja Sergiño Dest), mutta vielä toiminta ei välttämättä ole ohi.

Lyonin urheilujohtaja Juninho vahvisti sunnuntai-iltana Téléfootille, että hollantilaishyökkääjä Memphis Depayn siirto Barcelonaan on edelleen mahdollinen.

– Depaylla on 12 kuukautta sopimusta jäljellä, joten… Hän on jo päässyt sopuun Barcelonan kanssa, emme piilottele sitä, Juninho paljasti.

– On mahdollista, että Memphis tekee huomenna (maanantaina) Barcelonan kanssa sopimuksen, mutta varmaa se ei ole. Hän on todennäköisin lähtijä. Jos hän jää Lyoniin, hän auttaa meitä.

Memphis Depay ei pelannut Lyonin sunnuntai-illan ottelussa, jossa se pelasi 1-1 tasapelin Marseillen kanssa.

– Memphis ei pelannut kuntonsa vuoksi ja myös siksi, mitä huomenna saattaa tapahtua, Lyonin valmentaja Rudi García selvitti Marcan mukaan.

[readmore from=Depay-Memphis]

Barcelonan valmentaja Ronald Koeman on toivonut seurajohdolta suoraan Depayn hankkimista. Kaksikko tuntee toisensa hyvin Hollannin maajoukkueesta.

Barcelona on tavoitellut siirtoikkunan loppumetreillä myös Manchester Cityn toppari Éric Garcíaa, mutta seurat ovat tiettävästi kaukana yhteisymmärryksestä.