Barcelonan uusi valmentaja Ronald Koeman aloitti urakkansa La Ligassa komealla 4-0 -voitolla Villarrealista sunnuntaina. Vaikka startti kauteen olikin mainio, vihjaili Koeman vielä pelin jälkeen, että joukkueeseen voi vielä olla tulossa uusi hyökkääjä.

Aikaa ei kuitenkaan ole paljon, sillä siirtoikkuna sulkeutuu ensi maanantaina. Lisäksi Barcelonaan kiivaimmin huhutun pelaajan, Lyonin kapteenin Memphis Depayn kohdalla aikaraja tulee vielä aiemmin vastaan. Tämän ilmoitti maanantai-iltana Téléfootin haastattelussa Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulas.

– Sanon kaikille pelaajille, että jos he eivät ole lähteneet seurasta perjantaina, he jatkavat Lyonissa. Perjantain jälkeen siirtoja pois seurasta ei enää nähdä, Aulas julisti.

Aulas kertoi jo aiemmin, ettei Lyon ole saanut Barcelonalta vieläkään tarjousta Depaysta. Toinen pelaaja, jonka on huhuttu lähtevän Lyonista, on nuori Houssem Aouar. Häntä tavoittelee Arsenal, mutta Aulasin mukaan lontoolaisseuran tähänastinen tarjous ei tyydytä Lyonia.

Lähde: AS