La Ligan siirtoikkuna sulkeutuu tänä iltana, ja Barcelonan toimistolla näyttää pitävän vielä kiirettä. Kerroimme jo aiemmin, että Memphis Depay on jo päässyt sopuun henkilökohtaisista ehdoista Barcelonan kanssa. Tämän vahvisti ranskalaismedialle sunnuntai-iltana Depayn nykyisen seuran Lyonin urheilujohtaja Juninho.

Siirtokuvioihin erikoistuneen toimittaja Fabrizio Romanon mukaan Depay ja Barcelona sopivat henkilökohtaisista ehdoistaan jo 9. syyskuuta. Vuoteen 2025 ulottuva sopimus on siis ollut allekirjoitusvalmiina jo lähes kuukauden.

Barcelona tarjoaa Depaysta Lyonille tiettävästi 25 miljoonaa euroa bonuksineen. Romanon mukaan Lyon on valmis tarjouksen hyväksymään, mutta kaikki riippuu siitä, saako Barcelona sitä ennen Ousmane Dembélén myytyä.

23-vuotias ranskalainen on pelannut tällä kaudella vain 20 minuuttia Barcelonan kauden avauspelissä. Kaksi edellistä ottelua Dembélé seurasi kokonaan vaihtopenkiltä.

[readmore from=Barcelona]

Valmentaja Ronald Koemanin papereissa Dembéléllä ei suurta roolia ole, joten seura on halukas hänet myymään. Fabrizio Romanon mukaan tunne on molemminpuolinen, sillä myös Dembélé on suostuvainen siirtymään hänestä kiinnostuneeseen Manchester Unitediin.

Ongelmana on, että Manchester United toivoo saavansa Dembélén lainalle, kun Barcelonan toiveissa on pysyvä siirto. Jos neuvottelut saadaan iltaan mennessä tuloksekkaasti päätökseen, voi Barcelona saada varoja myös Depayn hankintaan.

Barcelona on myös edelleen kiinnostunut Manchester Cityn toppari Éric Garcían hankinnasta. Garcíasta aiotaan tehdä viime hetken tarjous, jos Jean-Clair Todibo suostuu jättämään Barcelonan. Todiboa on huhuttu viimeksi Borussia Dortmundiin.