Ousmane Dembélé on esiintynyt viime aikoina vahvasti kentällä. Ranskalainen on tehnyt useita maaleja ja noussut jälleen sellaiseksi pelaajaksi, jonka Barcelona kuvitteli ostaneensa viime syksynä.

Dembélén syksyä on varjostanut kohut kentän ulkopuolella. Dembélé on myöhästynyt kahdesti viimeisen kuukauden aikana Barcelonan harjoituksista. Ensimmäisellä kerralla Dembélé ei saapunut paikalle ollenkaan, eikä seura saanut pommiin nukkunutta pelaajaansa kiinni.

Viimeisin tapaus näki päivänvalonsa sunnuntaina. Espanyol-ottelun jälkeiset joukkueharjoitukset jäivät Dembéléltä välistä, sillä ranskalainen oli pelannut aamuun saakka videopelejä.

Dembélén suurin ongelma on aamun pikkutunneille kestävät videopelisessiot. Dembélé pelaa usein videopelejä myöhään yölle saakka ja lähettää joukkuetovereille viestejä kysyen harjoituksien aikatauluista.

Barcelona on ottanut astetta järeämmät keinot käyttöön. Barcelona sakotti Dembéléä 200 000 eurolla sunnuntaisesta myöhästymisestä. Nyt Barcelona on kieltänyt Dembéléä laittamaan puhelintaan äänettömälle tai kokonaan kiinni yön ajaksi. Seuran ideana on soittaa Dembélélle joka aamu pienentääkseen myöhästymisen riskiä.

Lähde: MARCA, MD