FC Barcelonan seurahistorian toiseksi kalleimmalla hankinnalla Ousmane Dembéléllä ei ole ollut helpoin mahdollinen alku Camp Noulla. Yli sadan miljoonan euron ostos on kärsinyt Kataloniaan siirryttyään loukkaantumisista, myöhästelyistä ja huhujen mukaan myös asenneongelmista.

Tuorein ongelma tapahtui torstaina, kun hän oli sivussa Barcelonan harjoituksista gastroenteriitin (suolistotulehduksen) takia. Sairastuminen on aina harmillista, mutta Dembélén kohdalla lisää harmia aiheutui siitä, kuinka hän poissaolonsa hoiti.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.

RAC1:n mukaan Dembélé ei ollut ilmoittanut seuralle sairaudestaan mitään, joten joukkueella ei ollut mitään tietoa siitä, miksi hän ei saapunut harjoituksiin.

Seuran työntekijät yrittivät tavoittaa häntä yhteensä 90 minuutin ajan, ennen kuin he saivat pelaajan kiinni. Tämän jälkeen Barcelonan lääkärit matkustivat Dembélén kotiin ja vahvistivat pelaajan puhuneen sairaudestaan totta.