21-vuotias Ousmane Dembélé on esittänyt tällä kaudella joitain väläyksiä siitä, että ranskalaiselta on lupa odottaa jatkossa entistäkin suurempaa roolia Barcelonan hyökkäyksessä. Henkinen kasvu on kuitenkin yhä pahasti kesken, sillä sunnuntaisesta Real Betis -ottelusta Dembélé jätettiin sivuun kurinpidollisista syistä.

Dembélé ei ilmestynyt Barcelonan torstain harjoituksiin, eikä ilmoittanut joukkueenjohdolle poissaolostaan. Vasta puolitoista tuntia harjoitusten alkamisen jälkeen Dembélé saatiin kiinni.

Ranskalainen selvitti missanneensa treenit ”vatsakipujen” vuoksi. Syyksi ilmoittamatta jättämiseen hän kertoi sen, että kännykästä oli akku lopussa, ja hänen piti ladata puhelimensa.

Seuran lääkäri vieraili saman iltapäivän aikana Dembélén kotona, mutta tuolloin pelaaja oli jo toipunut väittämästään mahataudista.

[readmore from=Dembele-Ousmane]

AS:n mukaan Dembélén pudottaminen Betis-ottelusta on yksinkertaisesti rangaistus pelaajalle. Jo perjantaina Barca-luotsi Ernesto Valverde komensi Dembélén harjoittelemaan yksistään kuntosalilla joukkueharjoitusten sijaan.

Lauantaina Dembélé treenasi joukkueen kanssa, mutta kokoonpanoon häntä ei otettu. Valverde ei ilmoittanut hyllytyksestä pelaajalle, vaan viestinviejänä toimi hänen valmennustiiminsä toinen jäsen. Sanoma kuului näin:

– Olet ulkona kokoonpanosta asenteesi takia. Sinun täytyy miettiä sitä tulevaisuutesi tähden.