Atlético Madridin tammikuun siirtoikkunan päätavoite on selkeä: löytää korvaaja kokeneelle Diego Costalle, jonka sopimus purettiin vuodenvaihteessa. Ykkösvaihtoehtona on toistaiseksi pidetty Napolin puolalaiskärki Arkadiusz Milikiä, mutta neuvottelut ovat osoittautumassa turhan vaikeiksi.

Nyt ranskalainen Footmercato kertoo, että uutena nimenä Atléticon harkinnoissa on Ligue 1:tä johtavan Lyonin ranskalaishyökkääjä Moussa Dembélé. Dembélén kausi Lyonissa on ollut vaisu, ja miehen rooli jäänyt pieneksi. Dembélé on pelannut 16 ottelua, mutta on ollut avauksessa vain kuudesti. Maaleja on syntynyt vain yksi.

Välittömästi 24-vuotiaasta Dembéléstä ei olisi apua siksikään, että murtunut käsivarsi pitää hänet sivussa kentiltä noin helmikuun puoliväliin. Atléticon kerrotaan harkitsevan miestä lainasopimuksella, johon sisältyisi osto-optio.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Aiemmalla urallaan myös Fulhamia ja Celticiä edustanut Dembélé kuului kahdella edellisellä kaudella Lyonin runkopelaajiin. Kaudella 2018-2019 hän teki joukkueelle 15 liigamaalia ja koronapandemian takia kesken jääneellä viime kaudella 16.

Dembélén ja Milikin lisäksi Atléticoon on yhdistetty myös Real Betisin Loren Moron, Espanyolin Raúl de Tomas ja Real Sociedadin Willian José.

Lähde: Daily Record