Real Madridin kasvatti pohtii kotiinpaluuta – suostuisi siirtoon yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Kerroimme sunnuntaina, että Real Madrid harkitsee houkuttelevansa oman kasvattinsa Raúl de Tomásin takaisin riveihinsä. De Tomás on tehnyt lainapestillään Rayo Vallecanossa 14 maalia ollen maalitilastossa jaetulla seitsemännellä sijalla. De Tomás on myös La Ligan toiseksi paras espanjalainen maalintekijä yhden osuman enemmän tehneen Iago Aspasin jälkeen.

24-vuotias De Tomás on käynyt läpi Real Madridin junioriakatemian, muttei ole saanut kasvattajaseurassaan peliaikaa kuin yhdessä cup-ottelussa lokakuussa 2014. Hän solmi viime kesänä Realin kanssa vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta minuutteja on ollut aina pakko hakea lainapesteiltä. Aiempina vuosina De Tomás on käynyt mättämässä maaleja Segundassa Córdoban, Real Valladolidin ja Rayo Vallecanon riveissä, mutta tällä kaudella hän on osoittanut pystyvänsä maalintekoon myös pääsarjatasolla.

AS kertoo, että ehdoin tahdoin De Tomás ei Realin paitaan palaa. Hän aikoo tehdä päätöksensä vasta keskusteltuaan valmentaja Zinedine Zidanen kanssa. Kausikorttia avaukseen De Tomás ei vaadi, mutta hän haluaa ”Zizoun” sanan siitä, että ainakin hän saisi aidon mahdollisuuden kilpailla pelipaikasta Real Madridin avauksessa.

Viimeisten vuosien aikana Realin junioreista ponnahtaneista hyökkääjistä ovat saaneet vuorollaan pettyä ainakin Álvaro MorataMariano Díaz ja Borja Mayoral. Kukin heistä jäi Karim Benzeman varjoon ja jokaisen oli tyydyttävä jäännösminuutteihin. Morata pelasi hieman muita enemmän, mutta tärkeimmissä otteluissa hänkin soitti korkeintaan kakkosviulua.

Siksi myös Raúl de Tomás empii. Ennen paluupäätöstään hän haluaa kuulla, millaista roolia Zidane hänelle kaavailee. De Tomás ei ole enää poikanen, eikä halua tyytyä asemaan rotaatiopelaajana.

Viime kesä lienee myös hyvin Raúl de Tomásin muistissa. Minuutit jäivät vähiin harjoituskaudella, ja siksi hän itse pyysi lainasiirtoa Rayoon. Realin puolesta rotaatiopelaajan paikka olisi ollut jo täksi kaudeksi tarjolla.

Peliaika on De Tomásille tärkeää siksikin, että hän haaveilee myös paikasta Espanjan EM-joukkueessa kesällä 2020. Hän oli jo Luis Enriquen ”pitkällä listalla” maajoukkuevalinnoissa, ja omaa mahdollisuudet murtautua mukaan kisaryhmään. Ilman säännöllistä peliaikaa haaveen saa kuitenkin unohtaa.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää