Barcelona harkitsee vakavasti oman akatemiansa La Masían kasvatin Marc Cucurellan tuomista takaisin seuraan. Näin kertoo Catalunya Radiota siteeraava Marca.

21-vuotias laitapelaaja pelasi jo viime kaudella vahvasti ollessaan lainapestillä Eibarissa. Tämän kauden lainallaan Getafessa hänen voi sanoa tehneen lopullisen läpimurtonsa. 26 sarjaottelussa Cucurella on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt viisi osumaa.

Getafe lunasti huhtikuussa osto-optionsa Cucurellaan ja maksoi Barcelonalle hänestä sovitut kuusi miljoonaa euroa. Lainasopimuksen yhteydessä sovittiin kuitenkin myös Barcelonan takaisinosto-oikeudelle kiinteä hinta. Tuo hintalappu on suuruudeltaan 15 miljoonaa euroa. Jos tuosta vähennetään Getafen maksamat kuusi miljoonaa, pulittaisi Barcelona näin ollen omasta pelaajastaan yhdeksän miljoonaa euroa.

[readmore from=Cucurella-Marc]

Marc Cucurella pystyy pelaamaan sekä vasempana laitapuolustajana että keskikentän vasemmalla laidalla. Jos hän todella Barcelonaan palaisi, löytäisi Junior Firpo luultavasti tiensä siirtolistalle.

Barcelonan alueelta kotoisin oleva Cucurella aloitti pelaamisen Espanyolin junioreissa, mutta siirtyi Barcelonan akatemiaan 14-vuotiaana vuonna 2012. Hän on kolunnut läpi kaikki Espanjan juniorimaajoukkueikäluokat.