Barcelonan keskikenttäpelaajan Philippe Coutinhon vasemman polven ulkosivun nivelkierukka leikattiin onnistuneesti lauantaina, kertoo seura tiedotteessaan.

Brasilian maajoukkuepelaajaa odottaa noin kolmen kuukauden tauko tositoimista. Coutinho, 28, loukkasi polvensa viime tiistaina 1-1-tasapelissä Eibaria vastaan tultuaan vaihdosta kentälle.

Viime kauden Bayern Münchenissä lainalla viettänyt Coutinho on pelannut kuluvalla sesongilla Barcelonassa 14 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen kaksi.

Coutinhon on povattu lähtevän Barcelonasta tänä vuonna, vaikka päävalmentaja Ronald Koeman onkin antanut hänelle vastuuta. Nähtäväksi jää, lakkaako peliajan saaminen, kun brasilialaispelaaja on toipunut loukkaantumisestaan.

Talousvaikeuksista kärsivän Barcelonan on nimittäin maksettava Liverpoolille Coutinhon kolmen vuoden takaisesta siirrosta vielä 20 miljoonaa euroa, jos hän saa sata ottelua täyteen Blaugranan paidassa.

Tähän mennessä hän on pelannut Barcelonassa 90 ottelua ja hänestä on pulitettu jo 145 miljoonaa euroa. Yleinen mielipide on jo pitkään ollut, että niille rahoille ei ole saatu vastinetta.

LUE MYÖS: