FC Barcelonan jättiostos kesältä 2018 Philippe Coutinho on viettänyt tämän kauden lainalla bundesliigaseura Bayern Münchenissä. Pelaajan tulevaisuuden seuraavat kuviot ovat tällä hetkellä täysin auki, mutta katalonialaislehti Sport päivitti asian suhteen tuoreimmat tiedot.

Bayern Münchenillä on lainasopimuksen päätyttyä mahdollisuus ostaa Coutinho itselleen pysyvästi 120 miljoonalla eurolla. Barcelona itse maksoi brasilialaisesta 145 miljoonaa euroa Liverpoolille.

Coutinhon aikakausi Saksassa on ollut ailahteleva. Esimerkiksi edellisessä kuudessa sarjaottelussa hän on pelannut vain 237 minuuttia mahdollisesta 540 minuutista. Ajoittaisista vaikeuksista huolimatta Barcelonassa ollaan tällä hetkellä luottavaisia sen suhteen, että Bayern käyttää osto-optionsa lainan päätyttyä. Saksalaismedioissa tosin asiasta ei olla kovin vakuuttuneita, sillä heidän tietojen mukaan Bayern ei pidä Coutinhoa hinta-laatusuhteeltaan järkevänä ostoksena.

Jos Coutinho palaa Camp Noulle, on Barcelonan seuraava suunnitelma kuitenkin jo valmiina. Seura pyrkii myymään hänet johonkin muuhun seuraan. Muun muassa PSG ja Liverpool on esiintynyt huhuissa.

Miksi Barcelona ei itse ota Coutinhoa pelaajistoonsa? He haluavat saada hänestä suuren siirtokorvauksen, jotta se pystyisi jälleen tavoittelemaan Neymaria tulevana kesänä.

Epätodennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään siis sitä, että Coutinho olisi ensi kaudella vielä Barcelonan pelaaja.