Barcelonan ennätyshankinta Philippe Coutinho on pyörinyt pitkin kesää siirtohuhujen keskellä.

145 miljoonalla eurolla Liverpoolista hankitun brassihyökkääjän Barcelona-ura ei ole lähtenyt odotetusti lentoon. Jopa Coutinhon omasta mielestä hänen ensimmäinen täysi kautensa Camp Noulla oli pettymys.

Coutinhoa ollaan viety kesän aikana erityisesti Manchester Unitediin ja PSG:hen. Barcelona olisi Sportin mukaan valmis lisäämään Coutinhon siirtotarjoukseensa parisiilaisseuran Neymarista.

[readmore from=Coutinho-Philippe]

Coutinho, joka on tällä hetkellä Brasilian mukana taistelemassa Copa Américan mestaruudesta, myönsi olevansa hyvin epävarma tulevaisuudestaan.

– Minulla on sopimus voimassa Barcelonan kanssa. Minun tavoitteeni on aina ollut menestyä tässä seurassa, mutta nyt olen täysin keskittynyt tehtävääni täällä (Brasilian maajoukkueessa), Coutinho kertoi AS:lle.

– Useat asiat jotka nousevat esille mediassa eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa, mutta minun tulevaisuuteni – emme tiedä mitä tule tapahtumaan, se on totuus.

Viime kaudella Coutinho onnistui vain viidesti maalinteossa 34 La Liga -ottelussa. Hän osui kuitenkin kolmesti sekä Mestarien liigassa että Copa del Reyssa.

– Rehellisesti, se ei ollut hyvä kausi. En saanut aikaan niin paljon kuin toivoin, se ei mennyt niin miten halusin.

– Mutta toivon että se on minulle opetus siitä että minun on keskityttävä entistä enemmän menestyäkseni.