Philippe Coutinho tyrmää siirtohuhut: ”Englantiin paluu ei kuulu suunnitelmiini”

© Kuva: Getty Images

Kun Philippe Coutinho siirtyi tammikuussa 2018 Liverpoolista Barcelonaan 120 miljoonan euron siirtosummalla, tuli hänestä maailman toiseksi kallein pelaaja maanmiehensä ja ikätoverinsa Neymarin jälkeen. Sittemmin miesten väliin on kiilannut PSG:n toinen superhankinta Kyliam Mbappé, mutta iso hintalappu leimaa Coutinhon tekemisiä vielä jonkin aikaa. Hankittiinhan hänet tavallaan juuri PSG:hen siirtyneen Neymarin saappaisiin.

Mitään ruusuilla tanssimista Coutinhon aika Barcelonassa ei ollut, ja siksi hänet on nostettu aika ajoin siirtohuhujen kohteeksi. Nimenomaisesti Coutinhoa viedään takaisin Valioliigaan.

– Tämä on toinen kauteni Barcelonassa. Olen voittanut mestaruuksia, mutta olen aina ollut kunnianhimoinen pelaaja. Haluan lisää ja lisää, Coutinho kertoo Daily Mirrorin haastattelussa.

– Halusin pelata jalkapalloa Espanjassa ja nyt olen Espanjan parhaassa seurassa. Mitä muuta voisin pyytää?

– Nyt keskityn ainoastaan Barcelonaan. Englantiin paluu ei mahdu tällä hetkellä suunnitelmiini, brasilialainen tähdentää.

Kun Coutinho pelasi Liverpoolissa, kuuluivat kohokohtiin luonnollisesti ottelut arkkivihollista Manchester Unitedia vastaan. Nyt United tulee vastaan Mestarien liigan puolivälierissä, Coutinhon pelatessa Barcelonan paidassa.

– On normaalia, että Unitedin kannattajat ovat minut ja Luis Suárezin silmätikuikseen. Se on tavallista Old Traffordilla, kun ottaa huomioon, missä joukkueessa me pelasimme. Ei se silti mikään ongelma ole.

– Tiedän, että pelit Manchester Unitedia vastaan ovat erityisiä. Opin sen pelatessani Liverpoolissa, kun elimme niin intensiivistä aikaa kannattajien kanssa. Muistan hyvin ne ottelut, ja vaikka se olikin eri ajanjakso, niin olisin kaksin verroin tyytyväinen, jos Barcelona pudottaisi Unitedin Euroopasta, Coutinho ennakoi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää