PSG yrittää taas napata yhden Barcelonan kärkipelaajista, mikäli Mundo Deportivoa on uskominen.

Lehti kertoo, että PSG on tehnyt peräti 270 miljoonan euron tarjouksen Philippe Coutinhosta. Tarkalleen ottaen PSG on tehnyt tarjouksen Coutinholle, sillä MD:n tietojen mukaan tarjous on lähetetty Coutinhon agentille eikä suoraan Barcelonalle.

Taktiikka on sama, jota PSG käytti Neymarin suhteen. Kaksi vuotta sitten PSG lähestyi suoraan Neymarin leiriä, joskin tuolloin hyökkääjä päätti vielä jäädä Barcelonaan. Viime kesänä Neymar halusi siirtyi PSG:hen, joka maksoi Barcelonalle maailmanennätyskorvauksen, 222 miljoonaa euroa. Coutinhosta tehty tarjous rikkoisi maailmanennätyksen kirkkaasti.

PSG:llä on käytännössä loputtomasti rahaa, joten valtavien korvausten maksaminen ei ole ongelma. Ongelma sen sijaan on se, että Neymar ei ole tiettävästi missään vaiheessa ollut kovin tyytyväinen elämäänsä pariisilaisseurassa. Juuri se on syy Coutinhon kosiskelun takana.

[readmore from=Barcelona]

Coutinho ja Neymar tulevat ilmeisen hyvin juttuun sekä kentällä että kentän ulkopuolella. MD:n mukaan PSG:ssä uskotaan, että Neymar haluaisi jäädä pariisilaisseuraan jos hän saisi seurakseen Coutinhon.

Coutinho siirtyi Barcelonaan Liverpoolista vasta viime tammikuussa. Barcelona maksoi pelintekijästä 125 miljoonan euron korvauksen. Coutinho pelasi kevätkaudella 22 ottelua, joissa hän teki kymmenen maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä.