Real Madrid kärsi lauantaina merkittävän takaiskun La Ligan mestaruustaistossa, kun se hävisi kotikentällään 1-2-lukemin Levantelle (lue lisää).

Real Madrid joutui jo avauskympin aikana ongelmiin, kun Éder Militão sai suoran punaisen kortin holtittomasta taklauksesta joukkueen alimpana miehenä.

Marco Asensio vei Realin hetkeä myöhemmin johtoon, mutta loppujen lopuksi Levante nousi Valdebebasilla ansaittuun voittoon.

Realin ykköstorjuja Thibaut Courtois, joka torjui toisella jaksolla Rogerin rangaistuspotkun, ei pitänyt joukkueensa esitystä kuitenkaan heikkona.

– Emme voi puhua huonosta pelistä. Meidän oli taisteltava seitsemännestä minuutista lähtien. Levante on hyvä joukkue, joka luo ongelmia kaiken tasoisille vastustajille, Courtois saneli AS:lle.

[readmore from=Real-Madrid]

Levante teki voitollaan suuren palveluksen Atlético Madridille, jolla on nyt tilaisuus kasvattaa seitsemän pisteen sarjajohtoaan sunnuntaina. Courtois’n mukaan mitään ei kuitenkaan ole vielä ratkaistu.

– Meidän on jatkettava taistelua. [Liiga on käynnissä] toukokuuhun asti. Se pitää paikkansa, että Atlético jatkaa voittamista ja pitää paikkansa piikissä. Meidän on vain voitettava ja toivottava, että muut häviävät, Courtois jatkoi.

LUE MYÖS: