Real Madrid jäi vuoden 2020 päätteeksi 1-1-tasapeliin sarjanousija Elchen vieraana (lue raportti). Tappiokin oli lähellä, mutta Thibaut Courtois venyi ottelun viimeisellä sekunnilla loistavaan torjuntaan kotijoukkueen hyvästä vapaapotkusta.

Belgialainen pelasi sadannen ottelunsa Real Madridin maalilla, mutta hyvää makua juhlaottelusta ei suuhun jäänyt.

– Huonon maun tämä jätti. Avausjaksolla pelasimme hyvin, loimme maalipaikkoja ja teimmekin yhden. Elche oli vaarallinen vastahyökkäyksissä, Courtois analysoi Movistarin haastattelussa AS:n mukaan.

– Sitten heille vihellettiin rankkari. En ole nähnyt tilannetta videolta, mutta minusta se näytti kevyeltä. Joskus tuomarit tykkäävät viheltää noita. Avausjaksolla vastaava Karim Benzeman tilanne jätettiin viheltämättä. Jos Benzeman tilanteesta ei vihelletä rankkaria, ei tuotakaan voi viheltää. Tuollaisia tilanteita tapahtuu rangaistusalueella. Emme silti voi ajatella tuomaria.

[readmore from=Real-Madrid]

Courtois ei kuitenkaan myönnä, että Real Madrid olisi lähtenyt otteluun niin sanotusti ”takki auki”.

– Ei meillä liikaa itseluottamusta ollut. He tasoittivat rankkarista ja pelasivat mukavasti. He puolustivat kahdella hyvin tiiviillä linjalla, ja maalipaikkoja oli vaikea luoda. Edgar Badia pysäytti Elchen maalilla hyvin yrityksemme.

– Tämä voitto karkasi meiltä, mutta emme saa jäädä harmittelemaan sitä, sillä allamme oli erittäin hyvä jakso.