Thibaut Courtois on luottavainen siihen, että Real Madrid voi valloittaa Euroopan jälleen kerran. La Ligan hallitseva mestari aloittaa Mestarien liiga -kautensa kotiottelulla Shakhtar Donetskia vastaan keskiviikkoiltana.

Real Madrid on voittanut kilpailun ennätykselliset 13 kertaa – kuusi kertaa enemmän kuin mikään muu seura. Zinédine Zidanen ryhmän La Liga -kausi ei kuitenkaan ole alkanut kovin vakuuttavasti ja viime viikonloppuna se hävisi 0-1-lukemin sarjanousija Cádizille.

Real Madrid putosi viime kaudella Mestarien liigan puolivälierävaiheessa, kun se hävisi Manchester Citylle yhteismaalein 2-4. Nyt se on arvottu lohko B:hen yhdessä Internazionalen, Borussia Mönchengladbachin ja Shakhtar Donetskin kanssa.

– Olen varma, että me voimme voittaa Mestarien liigan tällä kaudella, Courtois kertoi ottelun alla lehdistölle.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🧤🎙️ @ThibautCourtois: "The @ChampionsLeague is very important and very special for us."
#RMUCL | #HalaMadrid

– Real Madrid on aina ennakkosuosikki tähän kilpailuun. Olen hyvin luottavainen siihen, että tässä joukkueessa on tarpeeksi laatua voittamaan mestaruus.

LUE MYÖS: Ei ole totta! Eden Hazardin sairasloma pitkittyy entisestään – sivussa vielä kuukauden päivät

– Tarkoitan, ettemme ole ainoa ennakkosuosikki, koska hatussa on monta joukkuetta. Mutta me olemme ehdottomasti mestariehdokkaita.

– Juventus, Bayern, Barcelona, hyviä joukkueita on monia. Tämä on maailman vihettävin kilpailu ja me aiomme tehdä kaikkemme voittaaksemme sen.