Real Madrid joutui tiistaina todella koville, kun se isännöi Mestarien liigassa belgialaista Club Bruggea. Tappiokin oli lähellä, mutta lopulta Real nousi 2-2 -tasapeliin (lue ottelusta lisää).

Ottelussa puhutti erityisesti se, kuinka Realin valmentaja Zinedine Zidane otti maalivahti Thibaut Courtois’n vaihtoon puoliajalla. Belgialaisen korvannut Alphonse Areola pelasi toisen ottelunsa Realin paidassa, ja piti toistamiseen maalinsa puhtaana.

Nyt AS kertoo, ettei Courtois’n vaihto johtunut pelillisistä syistä, vaan siitä, että hän alkoi voida pelin kuluessa pahoin. Courtois’ta huimasi ja hän oksenteli, ja hän poistui stadionilta jo kesken ottelun isänsä saattelemana.

[readmore from=Courtois-Thibaut]

Keskiviikkoaamun harjoituksiin Courtois ei osallistunut. Alphonse Areolan mukana maalivahteina treeneissä toimivat kakkosjoukkue Castillan maalivahdit Diego Altube ja Javier Belman. Courtois’n ei kuitenkaan toistaiseksi oleteta olevan sivussa lauantain Granada-ottelusta.

Harjoituksiin ottivat osaa tavalliseen tapaan Gareth Bale ja James Rodríguez. AS:n mukaan kaksikko olisi ollut pelikunnossa myös Brugge-ottelussa, mutta miehet jäivät ulos kokoonpanosta Zidanen taktisen ratkaisun johdosta.