Real Madrid joutui lauantaina kotonaan tiukalle, kun se voitti Levanten 3-2 La Ligassa.

Karim Benzema osui avausjaksolla kahdesti ja Casemiro teki vielä yhden maalin ennen taukoa, mutta Levante taisteli pistejaosta viimeiseen saakka. Juurikin Madridista Levanteen lainattu Borja Mayoral toi heti toisen puolikkaan alussa vieraat kahden maalin päähän ja Gonzalo Melero puski päivän toisen kavennuksen 75. minuutilla.

Viimeisen vartin aikana Real Madrid näytti olevan pari kertaa jo pahasti lirissä, mutta valkopaidat pitivät täydestä pistepotista kiinni. Los Blancosin maalia vartioinut Thibaut Courtois myönsi, että Madrid herpaantui johtoasemassa.

– Tauolla odotimme, että pelaamme nollapelin. Välillä on jatkettava samalla kaavalla, kun ensimmäinen puoliaika menee hyvin, mutta meidän pelaamisemme huononi ottelun edetessä. Viimeisen vartin aikana meidän oli pideltävä kiinni voitosta, kommentoi Courtois AS:n mukaan.

– Jos olisimme jatkaneet [kuten avausjaksolla], olisimme voineet voittaa 5-0 tai 6-0, kaikella kunnioituksella [Levantea kohtaan]. He muuttivat systeemiään. He laittoivat neljä tai viisi miestä ylös ja olivat todella vaarallisia.

Courtois’n maajoukkuekaveri Eden Hazard sai lauantaina debyyttinsä Real Madridissa. Belgialaistähti tuli tunnin kohdalla vaihdosta sisään Casemiron tilalle. Courtois’n mukaan Hazard väläytti ajoittain osaamistaan, mutta hän kritisoi myös maanmiestään loppuhetkillä lepsuilusta.

– Eden osoitti yhdessä tilanteessa, mitä hän osaa tehdä. Teimme melkein maalin. Hän oli rento pallon kanssa ja kykeni petaamaan maalipaikkoja. Minulla meni hermot hänen kanssa pari kertaa, koska hän yritti kantapääkikkaa ja antoi pallon pois.