Zinedine Zidane on luotsannut Real Madridia toisella rupeamallaan jo reilut 1,5 kuukautta, ja sunnuntai-iltana on edessä tämän pätkän kahdeksas peli. Vihdoin vierailulla Rayo Vallecanon kotistadionille tilaisuutensa saa Realin viime kesän merkittävin hankinta, ja Santiago Solarin aikakauden suvereeni ykkösmaalivahti Thibaut Courtois.

26-vuotias belgialainen on ollut sivussa osin reisivamman ja osin pelillisten syiden vuoksi, kun Zidane on peluuttanut maalissa mieluummin vanhaa luottomiestään Keylor Navasia ja kerran jopa omaa poikaansa Luca Zidanea. Huhuja Courtois’n myynnistä onkin jo alkanut liikkua, mutta nyt ulottuva maalivahti saa näyttää osaamistaan ”Zizoullekin”.

Realin kokoonpanossa nähdään myös muun muassa toppari Jésus Vallejo sekä keskikenttäpelaajat Marcos Llorente ja Dani Ceballos. Hyökkäyksessä pelaavat Karim Benzeman poissaollessa Gareth Bale ja Mariano Díaz.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📝 ¡Este es nuestro once inicial frente al @RayoVallecano!
#RMLiga | #HalaMadrid

Real Madridille ottelu on käytännössä merkityksetön, mutta kotijoukkue Rayo Vallecanolle elintärkeä. Tappio käytännössä sinetöisi Rayo Vallecanon putoamisen sarjasta.