Thibaut Courtois on päätynyt tietämättään näyttelemään isoa roolia Real Madridin valmentajavalinnassa.

Realin päävalmentajaspekulaatio on käynyt kuumana sen jälkeen kun Julen Lopetegui sai tehtävästä potkut vajaa kaksi viikkoa sitten. Tällä hetkellä tehtävää hoitaa väliaikaismandaatilla kakkosjoukkueen Santiago Solari, mutta pysyvää seuraajaa Lopeteguille ei ole vielä nimitetty.

Tehtävään pidettiin jo lähes varmana nimenä Antonio Contea, mutta syystä tai toisesta neuvottelut Conten ja Realin välillä kaatuivat. Espanjalaismediassa on nostettu esiin Conten liiallisia vaatimuksia palkan, sopimuksen pituuden ja pelaajahankintojen suhteen.

[readmore from=Real-Madrid]

Kaikki yllä mainitut syyt voivat pitää paikkansa, mutta nyt arvostettu The Times kertoo, että myös Courtois’lla olisi ollut tahtomattaan näppinsä pelissä.

Lehden mukaan Courtois olisi kuvaillut Conten valmennus- ja johtamistapaa hyvin intensiiviseksi ja autoritaariseksi. Se taas olisi soittanut hälytyskelloja kapteeni Sergio Ramosin päässä niin kovasti, että Ramos olisi välittänyt viestin puheenjohtaja Florentino Pérezille ja kehottanut tätä olemaan palkkaamatta Contea. Se tiettävästi kaatoi neuvottelut.

Timesin tietojen mukaan Realissa toivotaan nyt, että Solari löisi pöytään riittävät näytöt, jotta hänet voitaisiin palkata pysyväksi valmentajaksi ainakin kauden loppuun. Viimeinen näyttöpaikka on sunnuntai-iltana, jolloin Real kohtaa vieraissa Celta Vigon. Viimeistään maanantaina Realin on palkattava Solari pysyvästi tai hankittava pysyvä valmentaja ulkopuolelta.

Timesin mukaan Realin katse on jo ensi kesässä, jolloin se aikoo uudestaan kosiskella Tottenhamin Mauricio Pochettinoa.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.