Thibaut Courtois’n ensimmäiset kommentit Real Madridissa – mielenkiintoinen paljastus

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madrid kertoi myöhään keskiviikkoiltana hankkineensa Thibaut Courtois’n Chelseasta 35 miljoonalla eurolla. Samassa rytäkässä Mateo Kovacic siirtyi vuoden mittaiselle lainasopimukselle Lontooseen.

Courtois esiteltiin torstaina kannattajille Santiago Bernebéulla. Maalivahti kertoi lapsuuden unelman käyneen toteen.

– Kiitos, tänään täytin lapsuuden unelmani, ja he, jotka tuntevat minut, tietävät kuinka paljon olen tehnyt töitä päästäkseni tänne. Haluan kiittää Real Madridia heidän ponnisteluista, ja olen aina antanut kaikkeni jokaisessa seurassa, jossa olen pelannut, Courtois kommentoi Marcan mukaan.

Courtois pelasi Atlético Madrissa ennen läpimurtoaan Chelseassa. Courtois kuitenkin painotti nimenomaan Real Madridin hienoutta.

– Unelmani on nyt totisinta totta. Olen kohdannut seuran vastustajana ja tiennyt, mitä se on, mutta olen aina unelmoinut astuvani nurmelle tällä stadionilla Real Madridin paita päällä. Tämä on maailman paras seura, Courtois ylisti.

Real Madrid ei ollut suinkaan ainoa seura, joka oli Courtois’n perässä. Mielenkiintoista on se, että Courtois oli saanut myös rahakkaampia tarjouksia.

– Sain useita tarjouksia kesän aikana, ja osa niistä oli huomattavasti parempia taloudellisesti. Mutta kun sain tietää Real Madridin olevan oikeasti kiinnostunut, en epäröinyt hetkeäkään, vaan halusin liittyä maailman parhaaseen seuraan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden