Chelsean maalivahti Thibaut Courtois pelaa kovaa peliä seuransa kanssa. Telegraph-lehden mukaan Courtois ei ollut saapunut maanantaina harjoituksiin.

Lehden mukaan Courtois’n piti olla sunnuntaina katsomassa Community Shield -ottelua Manchester Cityä vastaan, mutta miestä ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Maanantaina Courtois’n piti tavata Chelsea-manageri Maurizio Sarri ja keskustella pelaajan tilanteesta, mutta Courtois ei saapunut koskaan harjoituskentälle.

Telegraphin mukaan Courtois olisi ollut Belgiassa, jossa hänen entinen seuransa Genk palkitsi hänet viikonloppuna. Chelsean suuntaan maalivahti ei ole kuitenkaan antanut minkäänlaista selitystä poissaoloistaan. Lisäksi maanantaiaamuna Courtois’ta lähti leviämään Twitterissä kuva, jossa hän poseeraa kahden Spar-myymälän myyjän kanssa Teneriffalla (katso kuva artikkelin lopusta tai tästä).

Real Madrid on ollut maalivahdin perässä. Näillä näkymin manageri Sarri olisi valmis luopumaan Courtois’ta, koska hän haluaa jokaisen pelaajansa haluavan pelata Chelsean paidalle.