Atlético Madridin kanssa joulukuun lopussa sopimuksensa purkanut Diego Costa on ollut noin puolitoista kuukautta ilman työnantajaa, mutta nyt uusi seura on ilmeisesti löytymässä. Muun muassa Marcan ja Sky Sportsin mukaan härkämäinen hyökkääjä on palaamassa synnyinmaahansa Brasiliaan 15 Euroopassa vietetyn vuoden jälkeen.

Costan kerrotaan olevan solmimassa kaksivuotista sopimusta tuoreen Copa Libertadoresin voittajan ja seurajoukkueiden MM-turnaukseen osallistuneen Palmeirasin kanssa. Hänen uskotaan ansaitsevan seurassa kahden miljoonan euron vuosipalkkaa. Se tekee hänestä samalla yhden Brasilian Serie A:n parhaiten palkatuista pelaajista.

32-vuotias Costa on pelannut Euroopassa selkeästi eniten Atlético Madridissa, mutta hänet muistetaan hyvin myös Chelsean paidasta. Kärkimiehen ensimmäinen osoite Euroopassa oli portugalilainen Braga, ja lisäksi hän on pelannut muun muassa Celta Vigossa, Real Valladolidissa ja Rayo Vallecanossa. Costa on pelannut myös 24 A-maaottelua Espanjan maajoukkueessa.

[readmore from=Costa-Diego]

Atlético Madridissa Costa pelasi yhteensä 215 ottelua kolmella eri rupeamalla. Niissä hän teki 83 maalia ja syötti 36.

Costan lähdettä Atléticosta hänen uudeksi osoitteekseen on huhuttu muun muassa Turkkia, Qataria, Saudi-Arabiaa ja Englannin Valioliigaa. Nyt edessä näyttää kuitenkin olevan paluu Brasiliaan.

Lähde: Transfermarkt