Atlético Madridissa eletään useiden loukkaantumisen takia jännittäviä aikoja. Joukkue on ollut pidempään siipirikkona, ja etenkin hyökkäyspäätä on koeteltu.

Tuoreimpana riveistä putosi Álvaro Morata, jonka toipuminen kuntoon parin viikon päästä pelattavaan Mestarien liigan otteluun on epävarmaa, ellei peräti epätodennäköistä. Seuraavassa La Ligan ottelussa tilaisuutensa saattaakin saada tällä kaudella edustusjoukkueessa vain 60 minuuttia pelannut Ivan Saponjic.

Ei niin huonoa, etteikö jotain hyvääkin. Atléticon leiristä kuului nimittäin myös iloisia uutisia. Joukkueen toinen kärkimies Diego Costa palasi keskiviikkona joukkueen harjoituksiin ja treenasi samaan tapaan muiden pelaajien kanssa.

[readmore from=Costa-Diego]

Costalla todettiin marraskuussa välilevytyrä, joka leikattiin hänen synnyinmaassaan Brasiliassa. Hyökkääjä on ollut nyt sivussa noin kolme kuukautta, mutta hänen ehtimisensä pelikuntoon Liverpool-otteluun on mahdollista. Puolustava Mestarien liigan mestari vierailee Wanda Metropolitanolla 13 päivän kuluttua 18. helmikuuta.

Costan tavoin myös Koke palasi Atléticon harjoitusvahvuuteen. Sivussa treeneistä sen sijaan olivat yhä Hector Herrera ja Santiago Arias. Molempien pelaaminen viikonloppuna Granadaa vastaan on kuitenkin mahdollista, toisin kuin Costan. Atléticon loukkaantumistilanne on siis selvästi elpymään päin.

Lähde: AS