Atlético Madrid on kärsinyt jo kolmannen pelaajaloukkaantumisen sen jälkeen, kun seuran pelaajat ovat palanneet harjoituskentälle koronatauon jälkeen. Nyt riveistä putosi 25-vuotias argentiinalainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Ángel Correa.

Correa loukkasi jalkaansa tiistain harjoituksissa. Atlético tiedotti torstaina, että Correan vamma on vasemman jalan lihasvamma.

Toipumisajan pituudesta ei esitetty arviota. On kuitenkin epävarmaa, onko Correa käytettävissä, jos kausi jatkuu suunnitelmien mukaisesti kahden viikon kuluttua.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Jo aiemmin Atlético on joutunut tiedottamaan kahden muun pelaajan terveystilanteesta. Puolustaja Sime Vrsaljko joutui käymään polven tähystysleikkauksessa puolentoista vuoden takaisen polvileikkauksensa jäljiltä. Muutama päivä sitten puolestaan Joao Félix sai lievähkön polvivamman.

João Félix on varmuudella sivussa Atléticon seuraavasta ottelusta Athletic Bilbaota vastaan jo pelikieltonsa vuoksi. Jos Correakaan ei toivu pelikuntoon, on valmentaja Diego Simeonella käytettävissään hyökkäykseen vain Diego Costa ja Álvaro Morata.

Lähde: El Desmarque