Sydänleikkauksessa käynyt Atléticon avainpelaaja kiitollinen seuralle – ”Olen Atléticolle elämäni velkaa”

© Kuva: Getty Images

Ángel Correa siirtyi Atléticoon kasvattajaseurastaan San Lorenzosta kesällä 2014.

Argentiinalaistaituri sai kuitenkin kuulla ikäviä uutisia Atlético-siirtonsa lääkärintarkastuksessa. Correalta löydettiin synnynnäinen sydänvika ja Correan oli käytävä pikaisesti leikkauksessa New Yorkissa.

Correa oli sivussa pelikentiltä kokonaan kauden 2014-15 ja pääsi debytoimaan Atléticossa vasta syksyllä 2015.

Correan alkukausi oli vaikea. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja oli vahvasti siirtohuhuissa ja Correaa yhdistettiin AC Milaniin läpi kesän, mutta lopulta siirtoa ei tapahtunut.

Alkukausi sujui penkillä ja vaihtomiehenä, mutta viimeisen kuukauden aikana Correa on noussut itseoikeutetusti selväksi avauskokoonpanon pelaajaksi. Se on näkynyt myös tuloksissa. Correa teki viikonloppuna maalin Espanyolia vastaan ja syötti muun muassa kaksi maalia Athleticia vastaan ja Atléticon ainokaisen Alavésin vieraana.

– On päivänselvää, että olen onnellinen Atléticossa. Rakastan tätä seuraa ja olen Atléticolle elämäni velkaa. He luottivat minuun, kun sydämeni operoitiin. Toivon jatkavani samalla tavalla tulevaisuudessakin, Correa totesi Espanyol-ottelun jälkeen.

Correa on syrjäyttänyt Diego Costan avauskokoonpanosta ja on pelannut loistavasti yhteen Álvaro Moratan kanssa.

– Álvaro on huippuhyökkääjä, kuten Costakin. Toivottavasti Morata jatkaa tuossa vireessä vielä pitkään. Me muut teemme töitä, jotta he tekevät maalit.