River Plate ja Boca Juniors iskevät yhteen illalla Copa Libertadoresin toisessa finaalissa.

Finaali pelataan poikkeuksellisesti Madridissa Santiago Bernabéulla. Finaali oli määrä pelata kaksi viikkoa sitten Riverin kotistadionilla Monumentalilla, mutta seuran kannattajat hyökkäsivät Bocan pelaajia kuljettaneen bussin kimppuun ja finaali jouduttiin siirtämään.

Boca Juniors pyysi useampaan otteeseen Etelä-Amerikan jalkapalloliittoa hylkäämään River Platen Libertadoresista välikohtauksen vuoksi ja siten antamaan pokaalin suoraan Bocalle. Jalkapalloliitto ei suostunut Bocan toiveeseen ja siirsi finaalin pelattavaksi Espanjan pääkaupunkiin.

Marcan mukaan useat huippunimet saapuvat illalla Bernabéulle seuraamaan äärimmäisen odotettua finaalia. Tunnetuin vieras lienee Barcelonan Leo Messi, joka matkusti sunnuntaina Madridiin. Messin maajoukkuetoveri, italialaista Juventusta edustava Paulo Dybala on saapunut Madridiin seuraamaan Superclásicoa.

Atléticon leiristä saapuu yhteensä kuusi ihmistä Bernabéun lehtereille. Mukana Diego Simeone, Mono Burgos, Ángel Correa, Diego Godín, Antoine Griezmann ja toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín. Godínin maajoukkuetoveri, Arsenalissa pelaava ja Bocan kannattajaksi paljastunut Lucas Torreira on niin ikään illalla Bernabéulla.

Myös useat entiset Real Madridin pelaajat palaavat Bernabéulle katsojina. Muun muassa Javier Saviola ja Esteban Cambiasso ovat varanneet liput illan näytökseen.

Ottelu potkaistaan käyntiin klo. 21.30.