Paljon huomiota saanut, ja argentiinlaisten vyöryn mitä todennäköisimmin Madridiin tuova Copa Libertadores -turnauksen finaali on joillekin Real Madrid -kannattajille rahallisesti varsin mukava tapaus.

Bernabéulla tulevana sunnuntaina pelattava, Boca Juniorsin ja River Platen vähintäänkin tulikuuma kohtaaminen pitää lippukaupan vilkkaana, niin virallisilla luukuilla kuin myös lukemattomilla nettikanavilla ja -foorumeilla.

Realin kannattajille otteluun varattu 9000 lipun kiintiö kävi luonnollisesti kaupaksi hetkessä, mutta kovin moni ostajista ei tunnu itse olevan matkalla lehtereille. Voitonteon mahdollisuus on nimittäin melkoinen; kun liput maksoivat rekisteröityneille socioille 80-220 euroa, myydään niitä nyt foorumeilla parhaimmillaan jopa lähes 1000 euron hinnoilla.

Lippujen trokaaminen edelleen ei tietenkään ole periaatteessa sallittua, mutta tapa on hyvin yleinen. AS löysi sunnuntaina yhdeltä ainoalta sivustolta 22 myytävistä pileteistä. Yksi tapa kiertää jälleenmyyntikieltoa on myydä nimellisesti jotakin aivan muuta, ja antaa liput ikään kuin kaupan päälle.