Bernabéulla pelattavaan Copa Libertadores -finaaliin valmistautuva Carlos Tévez kaksijakoisin miettein: ”Vaikeaa olla täällä”

© Kuva: Getty Images

Copa Libertadoresin, eli Etelä-Amerikan seuramestaruusturnauksen finaalin toinen osa pelataan vihdoin ensi sunnuntaina. Sen areenaksi valikoitui Buenos Airesissa koettujen ongelmien jälkeen Madridin Santiago Bernabéu.

Argentiinalaisjätit Boca Juniors ja River Plate ovat saapuneet kaupunkiin, ja ensin mainitun pelaajisto puhui medialle Las Rozasissa läpi vietyjen harjoitusten jälkeen. Isoon rooliin nousi maailmalle tuttu konkari Carlos Tévez. Loppuottelun ratkaiseminen Madridissa jakaa 34-vuotiaan mietteet.

– Molemmille joukkueille on vaikeaa olla täällä. Vanhempien pelaajien on muitstutettava muita siitä, että olemme pelaamassa suurta finaalia, emmekä vain jotain kesän ystävyysottelua. Peliin keskittyminen on haastavaa.

Buenos Airesin verivihollisten kesken käydyt, joukkueisiinkin ulottuneet väkivaltaiset yhteenotot olivat lopulta syy siirtää ratkaisupeli kauemmas, Euroopan puolelle.

– Olemme kaikki kyllästyneitä väkivaltaan. Sen on jäätävä nyt pois, sen aika on ohi. Se, mitä tapahtuu kentällä, on merkittävää. On myös hyvä, että Espanjan poliisi on jo osoittanut, että se osaa olla kova häiriköille.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää