Copa del Reyn finaali Athletic Bilbaon ja Real Sociedadin välillä päätettiin aiemmin siirtää ensi kauden puolelle. Ratkaisun tekivät Espanjan ylin urheiluneuvosto CSD, Espanjan jalkapalloliitto ja La Liga.

Copa del Reyn voittaja saa Espanjassa paikan Eurooppa-liigan karsintaan. Jos loppuottelu pelataan UEFA:n elokuun takarajan jälkeen, tarkoittaisi se sitä, että Eurooppa-liigan karsintaan oikeuttava paikka annettaisiin todennäköisesti La Ligan seitsemänneksi sijoittuneelle.

Baskiseurat eivät haluaisi pelata paikallispeliään ilman faneja. Kumpikaan ei suostunut aiemmin pelaamaan finaalia ilman kannattajia, joten loppuottelu päätettiin siirtää ensi kauteen siinä toivossa, että pelissä olisi myös katsojia.

Espanjalaisen Marcan mukaan Espanjan jalkapalloliitto haluaisi kuitenkin, että Copa del Reyn voittaja saisi paikan Eurooppa-liigaan. Ja jos seurat haluavat mahdollisuuden europaikkaan cup-finaalin kautta, pitää ottelu todennäköisesti pelata suljetuin ovin.

Maan jalkapalloliitto aikoo silti kuunnella finaaliin selvinneiden seurojen päätöksiä, joten se on lopulta Athleticin ja Real Sociedadin käsissä, pelataanko finaali vielä tänä vuonna ilman katsojia vai vasta ensi kaudella mahdollisesti kannattajien ollessa paikalla.

Jos joukkueet mielivät Eurooppa-liigaan UEFA:n takarajan puitteissa, on peli siis pelattava ennen elokuun alkua tyhjille katsomoille.