Espanjan Copa del Rey jatkui torstaina vauhdikkain merkein. Peräti neljä La Liga -seuraa putosivat alemmilla sarjatasoilla pelaavien seurojen toimesta.

Suurin yllätys nähtiin Pohjois-Espanjassa Leónin kaupungissa, kun kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Cultural Leonesa pudotti Atléticon jatkosta. Cultural nousi takaa-ajoasemasta 2-1 -voittoon.

Ángel Correa vei Atléticon johtoon toisella jaksolla, mutta Cultural tasoitti kamppailun kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Antonio Adán epäonnistui pallontavoittelutilanteessa ja pallo jäi Atléticon boksiin. Julen Castañeda iski komeasti isännät tasoihin. Sergio Benito Crujera iski Culturalin voittomaalin jatkoajalla nopeasta vastahyökkäyksestä.

Madridissa Segundassa pelaava Rayo Vallecano kukisti Betisin rangaistuspotkuilla. Cultural Leonesan tapaan kolmanneksi korkeimman sarjatason Badajoz kaatoi Eibarin maalein 3-1 ja eteni neljännesvälieriin. Atléticon, Betisin ja Eibarin lisäksi myös Celta putosi torstaina Copasta hävittyään Mirandésille 1-2.

Peräti puolet La Liga -seuroista on pudonnut neljännesvälieriin mentäessä. Neljännesvälieräparit arvotaan perjantaina Madridissa.