Abu Dhabissa käytävä seurajoukkueiden MM-lopputurnaus on pian jo paketoitu. Sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun tähtäävä Real Madrid saa tänään vastaansa japanilaisen Kashima Antlersin joukkueen.

Kymmenen päivää sitten Copa Libertadoresin voittoa Bernabéulla juhlinut River Plate sai pettyä omassa välierässään, kun Arabiemiirikuntien Al-Ain kaatoi sen lopulta rankkareilla.

Ruotsalainen Marcus Berg avasi ottelun maalitilaston jo sen toisella minuutilla, vieden Al-Ainin johtoon. Vartin kohdalla River kuitenkin oli jo johdossa, kiitos Santos Borrén kahden, viiden minuutin sisään tulleen osuman. Toisen jakson tasoituksen, ja maalittoman jatko-ottelun jälkeen päädyttiin pilkkukisaan, jonka Al-Ain väänsi itselleen luvuin 5-4.

Al-Ain on vuonna 1968 perustettu seura, jonka profiilipelaajiin kuuluu tätä nykyä Bergin lisäksi joukkueensa toisen osuman eilen iskenyt Caio. 24-vuotias brasilalainen siirtyi seuraan Real Madridin tämän illan vastustajan, Kashima Antlersin riveistä.