Real Madrid pelaa tänään kello 18.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa pääsystä seurajoukkueiden MM-lopputurnauksen finaaliin. Vastaan asettuu Kashima Antlers.

Vastustajan nimi ei ehkä esiinny päivittäisissä otsikoissa, mutta Realille se ei ole vieras. Vuonna 2016 samat joukkueet iskivät yhteen kyseisen turnauksen loppuottelussa, jonka Real vei jatkoajan jälkeen luvuin 4-2.

Varhaiset tiedot Los Blancos -riveistä kertovat, että alunperin illan otteluun kaavailtu Mariano Diaz joutuu sivuun pitkittyneen nilkkavaivan vuoksi. Hänen paikkansa pelissä ottanee Jesus Vallejo.

Tiistain harjoitusten pohjalta varmistui, että vaivojaan parannelleet Gareth Bale ja Karim Benzema ovat valmentaja Santiago Solarin käytettävissä otteluun.

Kashiman valmentaja Go Oiwa ennakoi kohtaamista.

– Real Madrid on Real Madrid. En tiedä, olemmeko nyt lähempänä heidän tasoaan, mutta teemme parhaamme finaalipaikan eteen. Edustamme Japania ja koko Aasiaa, ja taistelemme yhtenä ryhmänä.

Kashiman ryhmä on hyvin vahvasti kotimainen; koko joukkueen rosterissa on kahden Etelä-korealaisen ja kolmen brasilialaisen lisäksi vain japanilaispelaajia.

Turnauksen loppuottelu pelataan sunnuntaina, ja sen toisena osapuolena nähdään Arabiemiirikuntien Al-Ain.