Koronaviruskriisi koettelee kaikkien jalkapalloseurojen taloutta. Niin myös Valencian. Valencian puheenjohtaja Anil Murthy onkin AS:n mukaan ilmoittanut, että ensi kauden palkkabudjettia pitäisi leikata 10-25 prosentilla. Tällä kaudella edustusjoukkueen palkkakulut ovat 160 miljoonaa euroa.

Luontevana ratkaisuna ongelmaan pidetään hollantilaisen seuran ykkösvahdin Jasper Cillessenin myyntiä. Cillessen ansaitsee tällä kaudella Valenciassa noin 11 miljoonaa euroa palkkana ja bonuksina.

Tavoitteena olisi saada Cillessenin myyntihintana vähintään 26,25 miljoonaa euroa. Tällä varmistettaisiin se, ettei seura tekisi maalivahdilla tappiota. Valencia maksoi Cillessenistä viime kesänä Barcelonalle 35 miljoonaa euroa.

[readmore from=Cillessen-Jasper]

Hollannin maajoukkuevahti on Valenciassa tärkeä pelaaja, mutta kulukuuri on päällimmäisenä syynä johtamassa miehen myyntiin. Toisaalta hätä ei tule käteen, sillä myös kakkosvahti Jaume Domenech on pelannut tällä kaudella 17 ottelua. Kymmenen niistä tuli tilille Cillessenin oltua loukkaantuneena sivussa. Cillessenin kauden ottelumäärä on 22 peliä.

Domenech ei ole ollut alkuunkaan huono tuuraaja, sillä hän on pelannut viisi nollapeliä Cillessenin neljää vastaan. Lisäksi Valenciaan palaajaksi on huhuttu Barcelonan tämän kauden kakkosvahti Netoa.