Ranskan jalkapalloliito ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että maan jalkapallon pääsarja Ligue 1:n kautta ei tulla pelaamaan loppuun koronakriisin seurauksena. Päätöksen myötä PSG kruunattiin mestariksi ja Mestarien liiga -paikat jaettiin nykyisten sijoitusten myötä.

Toisille, kuten ensimmäistä kertaa Mestarien liigaan selviytyneelle Rennesille, tämä on ollut onnenpotku. Kolikon kääntöpuolella on muun muassa maan suurseuraksi luokiteltava Lyon, joka jäi Euroopan ykköskilpailusta ulos.

Sekä ranskalais- että espanjalaislähteiden mukaan useilla Lyonin pelaajilla on sopimuksissaan pykälä, joiden myötä heidän suhteellisen edulliset ulosostoklausuulinsa aktivoituvat, jos joukkue ei selviydy Mestarien liigaan.

Real Madridia tämä kiinnostaa, sillä se on jo pitkään tarkkaillut Lyonin 16-vuotiasta keskikenttäpelaaja Rayan Cherkiä. Kyseessä on Lyonin seurahistorian nuorin maalintekijä.

Tuoreiden käänteiden myötä, Real Madridin kiinnostus Cherkiä kohtaan on kasvanut entisestään ja hänen hankkimisen mahdollisuutta tullaan arvioimaan kesän siirtomarkkinoiden aikana.