Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea havittelee Sevillan ranskalaistoppari Jules Koundéa sekä Atléticon keskikenttämies Saúl Ñíguezia.

Siirtoguru Fabrizio Romanon mukaan Chelsea on tekemässä Koundésta lähituntien aikana ensimmäisen virallisen tarjouksen.

22-vuotiaan puolustajan siirto Chelseaan näyttää hyvin todennäköiseltä, sillä hän on jo aiemmin sopinut henkilökohtaisista ehdoista lontoolaisseuran kanssa, eikä siirtosummasta pitäisi tulla ongelmaa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Chelsea are prepared to submit an official bid for Jules Koundé in the next hours. Chelsea will proceed once Zouma-West Ham deal will be completed [€30m fee, still final details to be sorted on personal terms]. 🔵 #CFC

Personal terms agreed since weeks between Koundé-Chelsea.

Atléticon monivuotinen luottopelaaja Saúl, 26, on myös vihdoin saamassa haluamansa siirron. Keskikenttäpelaaja ilmoitti viime kauden päätteeksi lähtöhaluistaan, mutta alehinnasta huolimatta siirtoa ei vielä tähän päivään mennessä ole tapahtunut.

Chelsea on kuitenkin nyt lähestynyt Atléticoa, ja pyrkii hankkimaan Saúlin kauden mittaisella lainasopimuksella, johon sisältyy osto-optio. Aiemmin myös Manchester United on yhdistetty Saúliin, mutta ainakaan toistaiseksi seura ei ole tehnyt tarjousta hänestä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Chelsea are working on both Saúl and Jules Koundé deals. Loan with buy option proposal made to Atletico for Saúl. No official bid from Man Utd. 🇪🇸 #CFC #MUFC

Negotiations on also for Koundé - Chelsea are still waiting for Zouma deal to be completed with West Ham. #WHUFC