Barcelona tiedotti perjantaina hankkineensa Antoine Griezmannin Atléticosta maksamalla madridilaisseuralle ranskalaispelaajan 120 miljoonan euron ulosostopykälän.

Atlético sen sijaan tiedotti aloittaneensa oikeustoimet Barcelonaa vastaan. Seura vaatii Barcelonalta 200 miljoonaa euroa Griezmannista, sillä Atléticolla on todisteita siitä, miten Griezmann ja Barcelona allekirjoittivat sopimuksen maaliskuussa, jolloin Griezmannilla oli vielä 200 miljoonan euron ulosostopykälä.

Atléticon seurapresidentti Enrique Cerezo kommentoi tapausta perjantaina.

– Jos teimme tuollaisen tiedotteen, teimme sen, koska meillä on todisteita. Tutkimme asiaa ja vaadimme haluamaamme summaa Barcelonalta, Cerezo kertoi.

Cerezo kertoi pettyneensä Griezmanniin, koska pelaaja ei tiedottanut aiemmin halustaan poistua. Seurapresidentti onnitteli samalla Barcelonaa Griezmannin hankinnasta.

– Olen pettynyt hänen käytökseensä, koska hän halusi lähteä, eikä kertonut seuralle mitään ja peitti asiaa viimeiseen minuuttiin saakka. Barcelona teki loistavan hankinnan. Emme halunneet päästää hänestä irti, mutta hän teki päätöksensä ja nyt katsomme, oliko se oikea vai väärä.