Dani Ceballos on pelannut kuluvan kauden lainalla Arsenalissa Real Madridista.

23-vuotiaan keskikenttäpelaajan kausi Arsenalissa on ollut kaksijakoinen. Kausi alkoi hyvin, mutta Ceballos loukkaantui, eikä paluunsa jälkeen onnistunut vakuuttamaan välittömästi Mikel Artetaa.

Loppujen lopuksi Ceballos nappasi avauskokoonpanon paikan itselleen juuri ennen koronataukoa. Koronatauon jälkeen Ceballos on kuulunut Arsenalin avainpelaajiin.

Ceballosin lainasopimus Arsenalin kanssa päättyy FA Cupin finaalin jälkeen. Ceballos haluaisi palata Arsenaliin ensi kaudeksi.

– Tällä hetkellä ajattelen ainoastaan seuraavia otteluita. Jos voitamme ne, voimme päästä Eurooppa-liigaan. Sen jälkeen minun on oltava rauhallisena ja palata Real Madridiin, jonka on tehtävä päätös tulevaisuudestani, koska minulla on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä siellä, Ceballos muistutti Sky Sportsille.

– Totta puhuen olen todella onnellinen Arsenalissa. Olen kokenut täällä jo yhden kauden ja siten olisi helppoa palata, koska minun ei tarvitsisi sopeutua uuteen sarjaan, seuraan, pelaajiin ja valmentajiin. Arsenaliin palaaminen olisi minulle hyvä asia, mutta tulevaisuuteni riippuu Real Madridista, enkä tiedä heidän päätöstään.