Dani Ceballos pelaa kuluvan kauden lainalla Arsenalissa.

Real Madridin omistaman keskikenttäpelaajan lainakausi Lontoossa on osoittautunut vaikeaksi. Ceballos aloitti kauden loistavasti, mutta pikku hiljaa peliesitykset kääntyivät päinvastaiseksi, espanjalainen loukkaantui ja lopulta menetti avauksen paikkansa.

Ceballosin lainapesti Arsenalissa kestää heinäkuun loppuun saakka. Elokuussa edessä on paluu Real Madridiin – ainakin hetkeksi. Ceballos tiedostaa, kuinka vaikeaa Zinédine Zidanen alaisuudessa suuren roolin saaminen on.

– Minä teen päätökseni tulevaisuudestani ja haluan olla siellä, jossa tunnen itseni kotoisaksi. Zidane sanoi minulle, että tämä kausi sujuisi lainalla ja keskustelisimme ensi kaudesta myöhemmin. He ovat vielä mukana Mestarien liigassa, ja puhumme sen jälkeen tulevaisuudestani, Ceballos totesi El Larguerolle.

– Haluan olla ensi kaudella tärkeässä roolissa ja päästä pelaamaan. Real Madridissa se on vaikeaa, sillä he pelaavat loistavaa kautta. Meidän on istuttava alas ja päätettävä, mikä on paras vaihtoehto. Betis on vaihtoehto. En sulje ovia miltään seuralta. La Liga sopii minulle loistavasti, mutta olen myös tyytyväinen Arsenalissa ja minun on kunnioitettava heitä loppukauden ajan.