Zidanea kritisoineella Real Madridin pelaajalla muuttunut ääni kellossa: ”Hän antoi minulle itseluottamusta”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin keskikenttäpelaaja Dani Ceballos oli tyytyväinen saatuaan ensimmäiset minuuttinsa Zinédine Zidanen alaisuudessa tällä kaudella.

Madridin päävalmentajaksi 10 kuukauden tauon jälkeen palannut Zidane johdatti Los Blancosin lauantaina paluuottelussaan 2-0-voittoon Celta Vigosta.

Ceballos, 22, oli Zidanen ensimmäinen vaihtopelaaja. Hän pääsi kentälle 63. minuutilla.

Kesällä 2017 Real Betisistä Real Madridiin siirtynyt Ceballos ei ollut Zidanen suosiossa viime kaudella. Hänet oli juuri ennen siirtoa valittu alle 21-vuotiaiden EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi, mutta Zidane antoi hänelle peliaikaa koko kauden aikana vain vajaat 900 minuuttia.

Ceballos kritisoi Zidanea viime kauden jälkeen varsin avoimesti. Hän sanoi mm. että hänen olisi ”pitänyt vaihtaa seuraa, jos Zidane olisi jatkanut” Real Madridissa.

Lauantain ottelun jälkeen Ceballosilla ei ollut pahaa sanottavaa valmentajastaan.

– Valmentajanvaihdos vaikuttaa toimineen. Saimme palautettua tunnelman (stadionille) ja nappasimme kolme pistettä, jotka halusimme, kommentoi Ceballos Marcan mukaan.

– Meidän tavoitteemme on voittaa kaikki jäljellä olevat pelit ja sijoittua mahdollisimman korkealle.

Isco ja Gareth Bale pelasivat hyvin. He ovat avainpelaajia ja he tulevat olemaan erittäin tärkeitä meille, kuten muutkin 25 jätkää.

Ceballos on valmis taistelemaan minuuteista myös jatkossa.

– Valmentajan päätöksiä on kunnioitettava ja omaan työhönsä on keskityttävä kauden loppuun asti.

– Hän (Zidane) kehotti minua vain pelaamaan ja nauttimaan, kun menin vaihdosta kentälle. Hän antoi minulle itseluottamusta laittamalla minut ensimmäisenä vaihtopelaajana sisään, kun peli oli tilanteessa 1-0.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää