Lionel Messi sai poikkeuksellisen huomionosoituksen viime viikonlopun sarjaottelussa. Messi iski hattutempun vierasottelussa Real Betisiä vastaan, mikä sai kotijoukkueen kannattajat nousemaan ylös ja taputtamaan Messille.

Tapauksesta kysyttiin myös entiseltä betisläiseltä ja nykyään Real Madridia edustavalta Dani Ceballosilta. Pelintekijä ei haluaisi nähdä saman toistuvan Santiago Bernabéulla.

– Tiedän, kuinka tyylikkäitä kannattajia Benito Villamarínilla (Betisin stadion) on. He taputtivat Messille aivan kuten kuuluikin, sillä hän pelasi todella hyvän ottelun, Ceballos sanoi Cadena SER:n El Larguero -ohjelmassa.

– En haluaisi, että Bernabéun yleisö taputtaisi hänelle, sillä se tarkoittaisi että me olisimme pelanneet huonosti.

Ceballos kommentoi haastattelussa myös Zinédine Zidanen paluuta. Aiemmin on arveltu, että Ceballos olisi yksi Zidanen paluun kärsijöistä. Ainakin tässä vaiheessa Ceballos puhui Zidanesta rohkaisevaan sävyyn.

– Hänen paluunsa on hyvä asia Real Madridille. Zidane on aina ollut minua kohtaan rehellinen. Hän sanoi seuranneensa otteitani tällä kaudella ja että hän haluaa minun jatkavan samaan malliin.

– Hän sanoi, että olen ihan samalla viivalla muiden kanssa. Se antaa minulle mielenrauhaa. Viime kaudella [Zidanen alaisuudessa] hyväksyin varamiehen roolin. Silloin hän sanoi, että edelläni on muita pelaajia.